Cursus Gezonde voeding voor u en uw kind

Inspiratie en tips over een gezonde, betaalbare en smakelijke maaltijd

Gezond en voedzaam eten is belangrijk om energiek de dag door te komen. Vooral voor opgroeiende kinderen. De juiste keuzes maken als het aankomt op voeding is niet altijd makkelijk. Want wat doet u als uw kind weigert te eten? Of alleen maar spaghetti of koekjes lust? De cursus ‘Gezonde voeding voor u en uw kind‘ geeft inspiratie en handvaten!

Cursus

U krijgt nuttige tips over het samenstellen van een lekker, gezond en betaalbaar menu. Verder leert u wat verstandige tussendoortjes zijn en hoe u weerstand kunt bieden tegen de verleiders in de supermarkt. Ook leert u etiketten lezen, producten vergelijken en doet u een smaaktest. Daarnaast krijgt u adviezen over wat u kunt doen wanneer uw kind te weinig/te veel eet of weigert te eten.

Waar en wanneer

De cursus bestaat uit twee dagen:.
- Dinsdag 20 november 19.00 – 21.00 uur
- Dinsdag 27 november 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Openbare Bibliotheek Gulpen, Willem Vliegenstraat 4
Docenten: Joyce Akse (Akse coaching, opvoedcoaching en opvoedadvies)
Marion Lomme (Diëtistenpraktijk Marion Lomme)

Aanmelden Meld u aan via mail: laura.spauwen@ggdzl.nl of via telefoon: 06 29 20 94 76 (bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag). Vermeld a.u.b. naam, adres, telefoonnummer en naam/leeftijd van uw kind(eren).

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken