Coming Out Day: ook in Gulpen-Wittem een belangrijk thema!

Vanmorgen om 08.15 uur is óók in de gemeente Gulpen-Wittem de regenboogvlag de lucht in gegaan. De vlag staat symbool voor acceptatie en saamhorigheid. De gemeente Gulpen-Wittem steunt de strijd voor acceptatie en gelijke rechten voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders in Nederland en de wereld. In het bijzonder vandaag, tijdens Coming Out Day. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat onze inwoners zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen. Op school, op straat, op het werk, in de zorg, in de sport, in hun eigen sociale kring of waar dan ook.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken