Dag van de duurzaamheid

Op 10 oktober was de dag van de duurzaamheid in het onderwijs. Dit jaar hebben de collegeleden in de ochtend voorgelezen aan de kinderen van de basisschool Op de Tien Bunder in Wijlre. Het verhaal ging over Sem en Saar die positieve energie geven. Vervolgens zijn de kinderen aan de slag gegaan met een lespakket over duurzaamheid. In de middag heeft de afsluiting plaatsgevonden met een duurzaamheidsmarkt met spellen en een quiz. Tevens heeft wethouder Marion van de Kleij een bord onthuld dat door de kleuters was gemaakt voor de opgeknapte Wilgenhut. Samen met vrijwilligers van het IVN gaan de kinderen zorgen voor deze mooie speelhut.

Foto's voorleessessie: Al Rekko

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken