Informatieavond PlusJeHuis op maandag 25 november

Een persoonlijk plan om uw huis energiezuiniger te maken

Als bewoner van een koophuis wilt u zo zuinig mogelijk omgaan met uw stroom en gasverbruik. Want dat is niet alleen goed voor het milieu maar u kunt ook kosten besparen. Er zijn veel mogelijkheden, maar wat past bij u en bij úw woning? En hoe maakt u een goede afweging? Er komt vaak veel bij kijken. U bent van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst ‘PlusJeHuis’.

Datum  Maandag 25 november
Locatie  Klooster Wittem (Wittemer Allee 32 in Wittem)
Tijd  18.45 – 20.15 uur

PlusJeHuis

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Volta Limburg in samenwerking met de gemeente Gulpen-Wittem. Volta Limburg biedt met PlusJeHuis een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking. Volta Limburg weet alles over het verduurzamen van uw woning en kan samen met u kijken naar wat past bij uw situatie. Tijdens de bijeenkomst wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het isoleren van uw woning. Hoe pakt u dit aan en wat kost het? Alle andere energiebesparende maatregelen worden ook toegelicht zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatie. Tot slot krijgt u zicht op de mogelijkheden rondom financiering en subsidies die er op dit moment zijn.

Aanmelden

Meld u online (gratis) aan op www.voltalimburg.nl/plusjehuisgulpenwittem. Heeft u vragen over deze uitnodiging of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ilona van den Esschert, beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid van de gemeente Gulpen-Wittem via ilona.van.den.esschert@gulpen-wittem.nl of bel 14 043.
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken