Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten

Voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Voor senioren uit Gulpen-Wittem is er wel een keuze gemaakt gezien de unieke ligging van het gemeente.

Senioren uit Gulpen gaan met Vier het Leven naar Theater aan het Vrijthof en senioren uit bijvoorbeeld Eys gaan naar Parkstad Limburg Theaters. De komende maanden bezoekt de stichting in Parkstad Limburg Theaters o.a. Jon van Eerd, philharmonie zuidnederland en de David Bowie musical Lazarus. Senioren die naar Theater aan het Vrijthof gaan bezoeken daar o.a. Toneelgroep Maastricht, de musical Haal het doek maar op én Intouchables met Huub Stapel.

Vrijwilligers met een vierdeurs-auto, waar ook rollators in vervoerd kunnen worden, uit de gemeente Gulpen-Wittem zijn van harte welkom, ze kunnen een mail sturen naar Mark Mülders via mark@4hetleven.nl. Senioren die interesse hebben kunnen bellen met het landelijk telefoonnummer 035-5245156 of mailen naar info@4hetleven.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken