Nederlands Kampioenschap Groepsspringen in Gulpen een succes!

Afgelopen zaterdag 7 december vond in sporthal Gulpdal de finale van het Nederlands Kampioenschap Groepsspringen Turnen plaats. Zo’n 620 wedstrijdturners, verdeeld over 45 verenigingen, namen deel aan het NK. De organisatie van deze dag lag in handen van de Gulpener Turnclub, die met verve haar taak heeft volbracht. Met veel plezier verrichtte burgemeester Ramaekers-Rutjens de prijsuitreiking. “Het NK Groepsspringen is een geweldig spektakel op hoog niveau binnen de turnsport. Ik ben trots op onze Gulpener Turnclub én op alle vrijwilligers die mee hebben geholpen. Het was echt een bijzondere ervaring om te beleven wat er allemaal bij het organiseren van zo’n dag komt kijken.” 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken