Kerstshoppen in Gulpen dit jaar extra aantrekkelijk

Er is op veel plaatsen van alles te beleven tijdens de kerstperiode, vanaf dit jaar in het bijzonder ook in Gulpen! De afgelopen weken is er door een groep ondernemers in Gulpen hard gewerkt aan het creëren van méér kerstsfeer in de kern, onder andere met sfeervolle nieuwe feestverlichting. De winkelpassage is omgetoverd tot een heuse Kerstgalerij. De betrokken ondernemers presenteren, ondersteund door de gemeente en het Bewonersnetwerk van Gulpen, met trots aan u een sfeervol programma.

Programma van 21 – 24 december

  • De Oude Kerktoren is drie dagen lang (21 tot en met 23 december) te bezichtigen en vormt een bijzondere bezinningsplek.
  • In vintagewinkel Poeh Belle (Rijksweg 24) wordt het Huis van de Kerstengel gerealiseerd met verschillende activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin.
  • Er wordt ook gezorgd voor een muzikale invulling; want vanaf 21 december treden er elke dag tussen 14.00 en 16.00 uur diverse artiesten op in de Kerstgalerij en in de omliggende winkels en horecazaken van Gulpen.

Flyer

Download hier de flyer met het complete programma (PDF, 184.4 kB)

Ysabeau Cratsborn van Sophianum Cabaret geeft op dinsdag 24 december het slotconcert in de Kerstgalerij.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken