Aflevering 6 van het centrumplan Journaal

Er wordt flink aan de weg getimmerd gedurende verschillende projecten en op diverse locaties in Gulpen. Het doel hiervan is om het dorp net zo levendig en aantrekkelijk te houden voor inwoners, ondernemers en bezoekers als nu. Middels korte journaalitems houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dit keer in het Centrumplan Journaal: een update over de reconstructie van de Looierstraat en Gulp. De update bestaat uit twee delen.

Deel 1: https://youtu.be/sdeEkNl5gTM

Wethouder Jos Last vertelt over het belang van dit project, de heer Jan Bongers van KWS/Den Ouden geeft samen met toezichthouder Bas Cornelissen uitleg over de werkzaamheden.

Deel 2: https://youtu.be/L50mDa2tE0s

Wat vindt de omgeving van de reconstructie van de Looierstraat en Gulp in Gulpen? Wethouder Houben vertelt over de link die het project heeft met ondernemers en toeristen. Projectleider Pedro Moonen van de gemeente Gulpen-Wittem geeft uitleg over de wijze waarop het project wordt doorlopen.

Kijk voor meer informatie over het centrumplan ook op www.gulpen-wittem.nl. Zoek op ‘Wegwerkzaamheden’.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg en Waterschap Limburg.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken