Aanbieden kerstbomen in januari

In januari worden de kerstbomen weer door Rd4 opgehaald. Kijk voor de juiste inzameldag op de afvalkalender in de Milieu App of op www.rd4.nl/afvalkalender.

Geen versiering of kluit

Wanneer u een kerstboom aanbiedt, leg deze dan op de inzameldag uiterlijk om 07.00 uur goed zichtbaar aan de straat. Bomen met kluit of versiering worden niet meegenomen, let er dus goed op dat alle versieringen en een eventuele kluit zijn verwijderd. De stam mag niet dikker zijn dan 10 cm.

GFT-container

Heeft u de speciale inzamelronde voor kerstbomen gemist? U kunt de kerstboom dan via de GFT-container afvoeren (zaag de boom eventueel in stukken) of u kunt de kerstboom gratis bij een van de Rd4-milieuparken inleveren. 

Kunstkerstbomen

Kunstbomen worden uiteraard niet geaccepteerd in de speciale inzamelronde. Wanneer u een kunstkerstboom wil aanbieden die nog in goede staat is, kan dat via de Rd4-kringloopwinkel of het milieupark. Een kapotte kunstkerstboom kan als grofvuil worden aangeboden via het milieupark.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken