Jorike Endert ontvangt gemeentelijke onderscheiding

Mevrouw Jorike Endert uit Epen heeft op zondag 12 januari 2020 uit handen van burgemeester Ramaekers-Rutjens, onder toeziend oog van wethouder Last, de gemeentelijke Erespeld ontvangen. De uitreiking vond plaats in de tennishal van Simpelveld.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten aan Jorike Endert de Erespeld van de gemeente Gulpen-Wittem toe te kennen omdat zij zich vanaf omstreeks 1980 belangeloos inzet voor tennisvereniging LTC Mechelen. Zij richt zich voornamelijk op jongeren. Als lid van de Jeugdcommissie van LTC Mechelen stuurt zij sinds ongeveer 1980 de jeugdafdeling aan. Zo is ze nog steeds onder meer competitieleider, trainer en trainingscoördinator. Ook is zij aanspreekpunt voor jeugd, ouders en gastverenigingen. Daarnaast regelt zij de inschrijvingen voor de competitieteams en is zij contactpersoon voor de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Door toekenning van deze Erespeld wil het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem waardering en erkenning uiten voor al haar inspanningen.

Foto: Al Rekko

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken