Wethouder ontvangt petitie docenten basisschool Witheim Mechelen

Veel docenten legden hun werk neer omdat zij minder werkdruk en meer loon eisen. Ook de docenten van basisschool Witheim uit Mechelen staakten. Op 31 januari gingen zij in gesprek met wethouder Marion van der Kleij (Onderwijs) en boden haar een petitie aan. Hiermee vroegen de docenten aandacht bij de gemeente voor de onderwijsproblemen. 

Gemeentelijke aandacht voor landelijke staking

Docenten maken zich onder andere zorgen over het lerarentekort en de werkdruk. De wethouder erkent en deelt deze zorgen: “De investering in onze kinderen staat voorop. Goed onderwijs nu, betekent later goed opgeleide werknemers voor onze regio.”

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken