Aangepaste openingstijden carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op de volgende dagen gesloten:

Donderdag  20 februari
vanaf 11.00 uur gesloten

Maandag  24 februari
de hele dag gesloten

Dinsdag  25 februari
de hele dag gesloten

Let op: voor aangifte van geboorte of overlijden kunt u wél terecht in het gemeentehuis, bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. Deze ambtenaar houdt zitting op maandag 24 februari 2020 van 10.00 tot 11.00 uur in het gemeentehuis te Gulpen. Een aangifte van geboorte dient te gebeuren binnen 3 dagen na de dag van de bevalling. Hierbij moet de aanvrager zich kunnen identificeren. Bij overlijden is het zaak dat de lijkbezorging na 36 uur maar binnen 6 werkdagen na overlijden plaatsvindt.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken