Praat mee over de omgevingsvisie

De gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals werken in het kader van de nieuwe Omgevingswet aan een gezamenlijke omgevingsvisie. De visie gaat over de toekomst van uw regio, gemeente en wijk. Hoe wilt u straks leven, wonen, werken, recreëren en zich verplaatsen?

Deel uw visie

U krijgt de gelegenheid om uw visie met ons te delen in de toekomstbus. De toekomstbus komt naar u toe en stopt op donderdag 26 maart in Gulpen-Wittem. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u uw wensen en ideeën delen.

De toekomstbus staat op 26 maart in Gulpen-Wittem de volgende locaties:

  • 10.30 tot 13.00 uur bij Ons krijtland in Epen (parkeerplaats Ons Krijtland)
  • 14.00 tot 17.00 uur bij de middelbare school Sophianum in Gulpen (Landsraderweg 3)
  • 18.00 tot 20.00 uur bij Klooster Wittem in Wittem (parkeerplaats Klooster Wittem)

U bent van harte welkom!

Bent u niet in de gelegenheid om op donderdag 26 maart de bus te bezoeken in Gulpen-Wittem? Dan kunt u op 24 maart in de gemeente Vaals en op 25 maart in de gemeente Eijsden-Margraten in de bus stappen. Zie hieronder de stopplekken en -tijden van de toekomstbus.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken