Nieuws uit de parochie: volg een viering digitaal!

In deze vreemde en onwerkelijke tijd zijn we op zoek naar hoop en kracht. De gevolgen van het coronavirus treft ons allemaal. Daarom zorgen we voor elkaar en zoeken we steun bij elkaar. Het moeten vermijden van sociale contacten om gezondheidsrisico’s te beperken is juist in deze tijd lastig. Er zijn tijdelijk geen Heilige missen. De kerk van Gulpen en Wijlre zijn wel op bepaalde tijden voor bezoekers geopend. Wilt u toch een viering volgen? Dat kan digitaal.

Parochie Gulpen

De kerk van Gulpen is dagelijks geopend, om inwoners de mogelijkheid te bieden om een kaarsje aan te steken en/of een moment van stilte of gebed. Tevens staat er achter in de kerk een tafel om iedereen de mogelijkheid te bieden een bijdrage te leveren aan de voedselbank (houdbare levensmiddelen).

Parochie Wijlre

De kerk van Wijlre is op woensdag en zondag geopend van 10.00 – 12.00 uur. Om eenieder de kans te geven en kaarsje te komen aansteken, te bidden of gewoon een moment van stilte. Ook hier kan men een bijdrage voor de voedselbank inleveren.

Volg een viering digitaal, ook de Paasviering!

Vanuit één van beide parochies wordt wekelijks de viering van zon- of feestdagen uitgezonden via:

Ook alle vieringen rond de paasdagen zullen worden uitgezonden.
Parochiekantoren zijn momenteel gesloten, maar telefonisch altijd bereikbaar.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken