Toezicht en controle

Het voorjaar lonkt en dit weekend wordt het mooi weer. Dat nodigt uit om erop uit te gaan. Beraad u goed en wees verstandig. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het belangrijk dat iedereen de richtlijnen en adviezen vanuit het Rijk opvolgt.

  • Vermijd sociale contacten
  • Houd afstand tot elkaar (minimaal 1,5 meter)
  • Reis alleen als dat noodzakelijk is (blijf thuis als dat kan)

De politie voert regelmatig verkeerscontroles uit. Ook dit weekend zal er extra gecontroleerd worden op weggebruikers die zich niet houden aan de verkeersregels. Er wordt dit weekend ook extra gecontroleerd op het naleven van de gestelde richtlijnen ten aanzien van het coronavirus.

Berichtgeving Politie Heuvelland
Ondanks het mooie weer dat dit weekend voor de deur staat, blijft het advies van de overheid: Blijf thuis! 
Passeer je desondanks toch het Heuvelland, houd dan rekening met elkaar. De ervaring leert dat omwonenden van het Heuvelland in de voorjaarse weekenden regelmatig (geluids)overlast ervaren. Zorg ervoor dat eenieder kan genieten van én in Zuid-Limburg. Houd je daarom aan de snelheid! Neem je met je motor deel aan het verkeer en overschrijdt deze het maximaal aantal decibel? Dan loop je het risico op een boete. Wij houden ook dit weekend namelijk toezicht. Houd rekening met elkaar en zorg ervoor dat wij geen boetes hoeven te schrijven! Tot slot wijzen we nogmaals op het advies van de overheid om het coronavirus te bestrijden.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken