Heuvelland blijft dicht voor dagtoeristen tot en met 28 april

Het Heuvelland is tot en met 28 april gesloten voor dagtoeristen. Dat heeft de Veiligheidsregio Zuid-Limburg via een aanwijzingsbesluit vastgesteld. Er vinden dit weekend opnieuw extra controles plaats bij de toegangswegen richting het Heuvelland. Maar ook door de week is dagtoerisme niet toegestaan en wordt er continue gecontroleerd en toezicht gehouden door Politie Heuvelland, boa's en toezichthouders.

Voor de inwoners van het Heuvelland en voor alle anderen blijft het landelijk advies van kracht. Blijf zoveel mogelijk thuis en ga alleen naar buiten als dat écht nodig is, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of voor een frisse neus. Blijf in dat geval in uw eigen buurt en vermijd drukke plekken. Blijf bovendien in Nederland en ga niet de grens met België en Duitsland over. Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen. Mensen die zich niet houden aan de maatregelen riskeren een boete.

Bekijk hier het aanwijzingsbesluit van Veiligheidsregio Zuid-Limburg (PDF, 477.3 kB).

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken