Update: Heuvelland blijft dicht voor dagtoeristen tot en met 28 april

Het Heuvelland is tot en met 28 april gesloten voor dagtoerisme. Zowel door de week als in het weekend wordt er toezicht gehouden en gehandhaafd door politie, boa’s en toezichthouders. Voor inwoners van het Heuvelland geldt dat fietsen/wandelen (om een frisse neus te halen) is toegestaan, maar wel in uw eigen woonomgeving.

Verder blijft voor iedereen het landelijk advies van kracht. Ook al is het voorjaar prachtig, blijf zoveel mogelijk thuis en ga alleen naar buiten als dat echt nodig is. Blijf in dat geval in uw eigen buurt en vermijd drukke plekken. Blijf bovendien in Nederland en ga niet de grens met België en Duitsland over. Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen. Mensen die zich hier niet houden riskeren een boete.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken