Meedenken over ons evenementenbeleid? Doe mee aan het onderzoek!

Jaarlijks worden er door betrokken inwoners, ondernemers, stichtingen en verenigingen tal van mooie, bruisende evenementen georganiseerd in Gulpen-Wittem. Evenementen zorgen onder andere ervoor dat mensen elkaar ontmoeten, generaties met elkaar verbonden worden én voor extra beleving in de dorpskernen. De gemeente Gulpen-Wittem is op dit moment bezig met het ontwikkelen van nieuw beleid voor evenementen. We nodigen u uit om mee te denken, uw mening is belangrijk!

We streven naar heldere regels die het beste uit de samenleving naar boven halen. We zetten in op evenementen die passen bij de aard en schaal van onze gemeenschap. U kunt via het inwonerspanel ‘Gulpen-Wittem Spreekt’ deelnemen aan het onderzoek en uw mening geven. Zo helpt u ons om het beleid en de dienstverlening ten aanzien van evenementen verder te verfijnen.

Hoe werkt het

U ontvangt als lid van het inwonerspanel drie tot vier keer per jaar een vragenlijst die u digitaal of schriftelijk kunt invullen. Deelname is gratis en anoniem. U kiest zelf aan welk onderzoek u deelneemt en afmelden kan op elk gewenst moment. Na elk onderzoek worden de resultaten teruggekoppeld naar alle deelnemers, inclusief wat de gemeente ermee gaat doen. De resultaten worden na afloop ook gepubliceerd op www.gulpen-wittemspreekt.nl.

Meer informatie

Het inwonerspanel wordt begeleid door onafhankelijk onderzoeksbureau Moventem. Op deze manier wordt de kwaliteit van de onderzoeken en de privacy van inwoners gewaarborgd. Kijk voor meer informatie ook op www.gulpen-wittemspreekt.nl. Heeft u vragen of opmerkingen over het inwonerspanel van Gulpen-Wittem? Neem dan contact op met de gemeente Gulpen-Wittem via mail: info@gulpen-wittem.nl of telefoon: 14 043.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken