Doe mee en dien een idee in voor de Timpaantuin

Er wordt gewerkt aan de Timpaantuin die op 24 juli klaar is voor openstelling. Dan is het tijd om te gaan werken aan de beplanting en de thematuinen. Daarvoor zijn uw ideeën van harte welkom! Via het Bewonersnetwerk Gulpen zijn al twee initiatieven voor thematuinen binnen gekomen. Maar hoe meer thema’s, hoe leuker natuurlijk. Daarom nodigen we u van harte uit een initiatief in te dienen bij Bewonersnetwerk Gulpen via bewonersnetwerk.gulpen@gmail.com.

In oktober 2020 worden alle initiatieven beoordeeld en worden er keuzes gemaakt. Daarbij is het uitvoerbaarheid natuurlijk een belangrijk criterium. Het kan zijn dat niet álle thematuinen meteen ingericht worden. Als dat het geval is, blijft er ruimte voor andere burgerinitiatieven. Beplanting gebeurt in het plantseizoen en dat is in het najaar en de winter.

Beeld van de timpaantuin in de zomer

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken