Af te halen: posters ‘Geef elkaar de ruimte’

Het coronavirus is helaas nog niet verdwenen. Daarom is en blijft het voorlopig belangrijk dat we ons aan bepaalde voorwaarden houden. Voor onszelf, en voor elkaar. Om te voorkomen dat er een nieuwe virusgolf komt. Houd daarom consequent afstand van elkaar -ten minste 1,5 meter- en vermijd drukte waar mogelijk.

Om de boodschap ‘Geef elkaar de ruimte’ ter plekke te communiceren, stellen we gratis posters beschikbaar. Bijvoorbeeld aan ondernemers, verenigingen of andere instellingen. Posters kunnen onder andere opgehangen worden in hotels, horecagelegenheden, sportkantines of –terreinen of op andere locaties om bezoekers te wijzen op het houden van voldoende afstand.
Wilt u één of enkele posters afhalen? Dat kan bij de publieksbalie in het gemeentehuis (Willem Vliegenstraat 12, te Gulpen). De poster is beschikbaar in A2 of A3 formaat. De voorraad is beperkt maar wordt ook weer aangevuld.

Alleen als we ons samen inzetten, houden we corona onder controle!

Afbeeleding met tekst; Geef elkaar de ruime. Twee poppetjes op gepaste afstand tot elkaar

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken