Limburg bloeit op

In onze gemeente worden nieuwe flora en faunastroken ingezaaid om de biodiversiteit te vergroten. Dat leidt volgend voorjaar tot (nog) meer waardevolle nieuwe leefgebieden voor insecten, vogels en zoogdieren. Zo gaan we samen milieubewust om met het Limburgs landschap.

In Gulpen-Witten leven en werken we met respect voor mens en natuur.  We zijn ‘Cittaslow’. Daar hoort ook milieubewustzijn bij. Want bewoners en gasten moeten kunnen blijven genieten van ons mooie landschap en de cultuurhistorie. Het project flora en faunastroken van Stichting Limburg Bloeit Op draagt daaraan bij. Het is goed voor het milieu en de aanpak past prima bij hoe we in Gulpen-Wittem willen werken: Samen met bewoners aan de slag voor de eigen leefomgeving.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken