Open Monumentendag dit jaar digitaal

Vanwege het coronavirus is er dit jaar geen fysieke Open Monumentendag in Gulpen-Wittem. Als alternatief is er een digitaal programma samengesteld in de vorm van drie te downloaden wandelboekjes. De in de rijk geïllustreerde boekjes beschreven wandelingen voeren u door het prachtige heuvellandschap rondom Wijlre met zijn talrijke indrukwekkende monumenten. In de drie wandelboekjes is ruime aandacht voor monumentaal erfgoed, geologie, landschap en natuur.

De in de wandelboekjes opgenomen monumenten zijn niet toegankelijk. Uitzondering vormt het kasteel van Wijlre met haar omringende tuinen dat gedurende een groot deel van het jaar voor bezoekers is opengesteld. U kunt op ieder moment van het jaar één van de drie wandelingen maken.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken