Vrijdag 18 september Tour de L1mbourg Schaapskooi Mergelland

Op vrijdag 18 september wordt de wielertalkshow van L1 live uitgezonden vanuit Schaapskooi Mergelland in Gulpen-Wittem. Via het programma trekt L1 het zomergevoel door in de maand september. Het programma wordt gepresenteerd door Maurice de Heus, die met oud-wielrenner Gert Jakobs zijn vaste tafelgast heeft.

Tour de Limbourg wordt van zaterdag 29 augustus tot zondag 20 september dagelijks live uitgezonden op L1 TV van 18.30 – 19.15 uur, en wordt herhaald om 20.30 en 22.30 uur. Alle uitzendingen zijn ook te zien via L1.nl/TourdeL1mbourg. Informatie over het programma is op diezelfde site te vinden, waaronder de verschillende gemeentes waar het programma wordt opgenomen. L1 kijk én luister je ook via de L1 en 1Limburg app.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken