Opfriscursus verkeerskennis voor senioren

Bent u senior, inwoner van het Heuvelland en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans! Veilig Verkeer Nederland organiseert een opfriscursus verkeersregels. In 3 gratis bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.

De gratis cursus vindt plaats op vrijdag 6, 13 en 20 november van 13.30 uur tot 15.45 uur in het Gemeenschapshuis in Gulpen.

Is dit iets voor u?

U kunt zich tot 3 weken voor aanvang van de cursus aanmelden via de website van Veilig Verkeer Nederland, of bel tijdens kantooruren naar 088-5248850. U ontvangt ruim voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief met de locatiegegevens.

Deze opfriscursussen zijn georganiseerd volgens de huidige RIVM richtlijnen. Als de bijeenkomst niet door kan gaan door aangescherpte RIVM richtlijnen, kunnen we u een online versie aanbieden.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken