Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem zoekt vrijwilligers!

In Gulpen-Wittem zijn veel verenigingen actief. Hun inzet is van onschatbare waarde. Zij maken zich sterk voor de lokale gemeenschap en leveren daarmee een bijdrage aan de leefomgeving van ons allemaal.

Wilt u iets betekenen voor een ander?

Wilt u iets doen voor een ander, bent u op zoek naar een andere uitdaging of heeft u tijd over ?
U vindt het allemaal op onze website via www.gulpen-wittem.nl > Onderwerpen > Vrijwilligerswerk. Onder het kopje ‘Vrijwilligersvacatures’ vindt u alle beschikbare vacatures met een uitgebreidere omschrijving, waaronder:

  • Sevagram, locatie Dr. Ackenshuis zoekt dringend meerdere vrijwilligers voor het rondbrengen van maaltijden bij mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken (Tafeltje Dekje), (vacaturenummer: 2020010)
  • Gulpen-Wittem Helpt zoekt vrijwilligers die willen helpen met klusjes in huis bij mensen die het zelf niet meer kunnen (vacaturenummer 2020013)
  • Meerdere mensen zoeken een 'maatje' om leuke activiteiten mee te ondernemen (vacaturenummer 2020014)
  • Artidé zorgorganisatie zoekt vrijwilligers die meehelpen om cliënten een zinvolle dag te laten ervaren (vacaturenummer 2020017)
  • Envida zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om een kleine wandeling te maken met oudere bewoners uit Mechelen. Al dan niet icm een kopje koffie drinken (vacaturenummer 2020019)

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met onze coördinator Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem, mevrouw Anja Schreurs-Heijen via telefoonnummer 043-8800714 of stuur een mail naar vrijwilligerswerk@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken