Jij vindt jouw toekomst toch ook belangrijk?

Wat zijn jouw dromen, ideeën en wensen voor je eigen omgeving? Hoe wil jij straks wonen en werken, je ontspannen en je verplaatsen in onze regio? We zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe omgevingsvisie. Jouw input is van essentieel belang. Dit is hét moment om van je te laten horen, wij zijn razend benieuwd naar je mening!

Hoe ziet jouw leefomgeving eruit in 2050?

De gemeente Gulpen-Wittem, Vaals en Eijsden-Margraten onderzoeken samen hoe de regio er in de toekomst uit zou moeten zien. Hoe ziet jouw leefomgeving eruit in 2050? Inwoners van de drie gemeenten worden opgeroepen om mee te denken en ideeën te delen. Vanaf 26 oktober start een grootschalige campagne “Buslijn 2050: wil je niet missen!”. Iedereen, jong en oud, wordt uitgedaagd om (anoniem en gratis) mee te denken via de website www.omgevingsvisielijn50.nl. Jij vindt jouw toekomst toch ook belangrijk? Meer informatie volgt via het Gulp en Geul Journaal, onze website en social media.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken