De Hubertusmarkt gaat dit jaar helaas niet door

Door de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, zijn evenementen op dit moment niet toegestaan. Helaas kan de bruisende en geliefde Hubertusmarkt in Gulpen dit jaar dan ook niet door gaan. De nieuwe ondernemersvereniging ‘Samenwerking en Promotie Kern Gulpen’ (SPKG) heeft samen met pastoor-deken Bronneberg en het Bewonersnetwerk Gulpen nagedacht over een manier om stil te staan bij Hubertus op 7 november en de week erna. Een aantal plaatselijke winkeliers houdt wel zoals gebruikelijk een eigen Hubertus-actie. Deze acties duren doorgaans van 7 tot en met 14 november.

De traditionele Hubertusmis in de St. Petruskerk kunt u om 14.00 uur online volgen via de website www.parochiegulpen.nl van parochie Gulpen. Ook zal op verschillende social mediakanalen op zaterdag 7 november vanaf 8.00 uur een korte film van Omroep 3Heuvelland te zien zijn met onder andere historische beelden en verhalen over de Hubertus Jaarmarkt,  de achtergrond van de broodjeszegening en informatie over de actieweek van de winkeliers.

Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina van:

• Samenwerking en Promotie Kern Gulpen: www.facebook.com/gulpenGoedGezelligGastvrij
• Bewonersnetwerk Gulpen: www.facebook.com/bewonersnetwerkgulpen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken