Limburg geeft een jas en verwarmt een hart!

Van 2 tot en met 20 november 2020 maken we Limburg samen winterproof. Doe mee met deze hartverwarmende winteractie om warme jassen in te zamelen voor de Kledingbank, het Leger des Heils en lokale initiatieven. Elke gedoneerde warme, goede en schone winterjas krijgt een tweede leven. Alle winterjassen zijn welkom: dames, heren en kinderjassen.

De jassen kunnen tijdens kantooruren in de hal van het gemeentehuis in de aanwezige container worden gedeponeerd.

Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen die in armoede leven neemt fors toe. Mede door corona zit de dag- en nachtopvang overvol in Limburg. Daarom wordt iedereen opgeroepen aan deze hartverwarmende actie deel te nemen! Op 26 november wordt de eindstand live op L1 bekendgemaakt. Voor meer info: www.L1.nl/geefeenjas.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken