Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem zoekt vrijwilligers!

In Gulpen-Wittem zijn veel verenigingen actief. Hun inzet is van onschatbare waarde. Zij maken zich sterk voor de lokale gemeenschap en leveren daarmee een bijdrage aan de leefomgeving van ons allemaal.

Wilt u iets betekenen voor een ander?

Wilt u iets doen voor een ander, bent u op zoek naar een andere uitdaging of heeft u tijd over ?
U vindt het allemaal op onze website via www.gulpen-wittem.nl > Onderwerpen > Vrijwilligerswerk. Onder het kopje ‘Vrijwilligersvacatures’ vindt u alle beschikbare vacatures met een uitgebreidere omschrijving, waaronder:

• Steunpunt Mantelzorg Zuid zoekt een wandelmaatje voor een heer in Eys (vacaturenummer 2020021)
• Streekomroep 3Heuvelland zoekt meerdere vrijwilligers om te  ondersteunen bij het maken van radio- en televisieprogramma’s (vacaturenummer 2020020)
• Steunpunt Mantelzorg Zuid zoekt vrijwilligers voor de begeleiding van mensen naar een ziekenhuis, tandarts en andere hulpverleners
(vacaturenummer: 2020009)
• Sevagram, locatie Dr. Ackenshuis, zoekt dringend meerdere vrijwilligers voor het rondbrengen van maaltijden bij mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken (Tafeltje Dekje) (vacaturenummer: 2020010)
• MeanderGroep Zuid Limburg zoekt vrijwilligers die als maatje willen fungeren voor bewoners van Eschveld te Epen (vacaturenummer 2020016)

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met onze coördinator Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem, mevrouw Anja Schreurs-Heijen via telefoonnummer 043-8800714 of stuur een mail naar vrijwilligerswerk@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken