Uitstel regentonnenactie

Een paar weken maakten we bekend dat er dit jaar voor ongeveer 500 huishoudens in Gulpen-Wittem een gratis regenton beschikbaar is. Helaas moeten we de uitgifte van die gratis tonnen uitstellen. Waarschijnlijk naar het begin van 2021. De Coronamaatregelen roepen op tot alleen het maken van noodzakelijke reizen in Nederland. Helaas leidt dat er meteen toe dat u de regenton pas op een later moment kunt ophalen. We vinden het natuurlijk jammer, want we werken graag samen aan verduurzaming van onze omgeving. En het gebruik van een regenton helpt daarbij. Zodra de Coronamaatregelen worden versoepeld en we weer meer mogen bewegen, komen we bij u terug.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken