Geen Hubertusmarkt - wel Hubertusweek

Door de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, zijn evenementen op dit moment niet toegestaan

Helaas kan de bruisende en geliefde Hubertusmarkt in Gulpen dit jaar dan ook niet door gaan. De nieuwe ondernemersvereniging ‘Samenwerking en Promotie Kern Gulpen’ (SPKG) (Gulpen Goed Gezellig Gastvrij) heeft samen met pastoor-deken Bronneberg en het Bewonersnetwerk Gulpen nagedacht over een manier om stil te staan bij Hubertus op 7 november en in de daaropvolgende week.

Nieuwsitem omroep 3Heuvelland

Omroep 3Heuvelland brengt vandaag een nieuwsitem uit met historische beelden en verhalen over de Hubertus Jaarmarkt, de achtergrond van de broodjeszegening en informatie over de actieweek van de winkeliers. Burgemeester Ramaekers vertelt in dit item over de weerbaarheid van onze lokale gemeenschappen.

Volg de traditionele Hubertusmis vanaf 14.00 uur online

De traditionele Hubertusmis die vanmorgen plaatsvond in de St. Petruskerk te Gulpen kunt u om 14.00 uur online volgen via de website www.parochiegulpen.nl van parochie Gulpen. Burgemeester Ramaekers opent normaal gesproken de Hubertusmis. Dit jaar doet zij dat digitaal.

De burgemeester in de kerk

Boom van Verbondenheid

Vrijdagavond 6 november is op de Markt in Gulpen de 'boom voor verbondenheid' ontstoken: een mooi initiatief vanuit de kern Gulpen. De ontsteking werd verricht door Marion Vliegen van 'Samenwerking en Promotie Kern Gulpen' en wethouder Franssen. De boom staat symbool voor verbondenheid, licht en hoop in deze tijd.

Verlichte bomen in Gulpen


Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina van:

• Samenwerking en Promotie Kern Gulpen: www.facebook.com/gulpenGoedGezelligGastvrij
• Bewonersnetwerk Gulpen: www.facebook.com/bewonersnetwerkgulpen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken