Uitreiking gemeentelijke onderscheiding aan Rina Lenssen-Donners

Op dinsdag 17 november 2020 heeft de burgemeester Ramaekers-Rutjens een gemeentelijke onderscheiding uitgereikt aan Rina Lenssen-Donners uit Heijenrath. Zij ontving de erespeld van de gemeente Gulpen-Wittem.

Rina Lenssen-Donners ontving deze onderscheiding omdat zij gedurende 25 jaar vrijwillig peuterleidster is. Ze startte in 1995 als vrijwillig peuterleidster bij peuterspeelzaal ’t Schatjeshoes in Slenaken. Toen ’t Schatjeshoes haar intrek vond in Epen verhuisde Rina mee. Gedurende 15 jaar was ze naast peuterleidster eveneens bestuurslid van peuterspeelzaal ’t Schatjeshoes. Dit heeft zij gedaan totdat de peuterspeelzalen onderdeel werden van de stichting Spelentère. Vervolgens werd ze kort vrijwillig peuterleidster bij Wiebel in Simpelveld. Daarna maakte ze de overstap naar peuterspeelzaal de Slotmuisjes in Gulpen. Ze maakte in deze 25 jaar ook deel uit van verschillende commissies van de peuterspeelzaal. De uitreiking vond plaats in de peuterspeelzaal de Slotmuisjes in Gulpen.

Foto's: Al Rekko

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken