Bekijk de Nieuwjaarsfilm van Gulpen-Wittem

Bekijk hier de Nieuwjaarsfilm

burgemeester ramaekers houdt nieuwjaarstoespraak


Normaal wensen we elkaar op 1 januari in de kloosterbibliotheek Wittem Gelukkig Nieuwjaar. Dat is altijd bijzonder en fijn. Helaas gaat de Nieuwjaarsbijeenkomst niet door, u begrijpt waarom. De gemeente Gulpen-Wittem heeft een alternatief bedacht. Via een speciale Nieuwjaarsfilm nemen wij u mee door het sprankelende programma dat normaal gesproken in de Kloosterbibliotheek plaatsvindt. Zo kunt u gemakkelijk vanaf thuis tóch de sfeer van de Nieuwjaarsbijeenkomst meepikken.

In deze film:

  • Burgemeester Nicole Ramaekers geeft op persoonlijke wijze haar Nieuwjaarstoespraak
  • Traditiegetrouw wordt ook dit jaar de Uitstralingsprijs uitgereikt en wordt een persoon, vereniging of stichting in het zonnetje gezet! Wie? Dat ziet u in deze film…
  • Elkaar de hand schudden en het glas heffen zit er dit jaar niet in. Maar veel inwoners, ondernemers, stichtingen en verenigingen hebben hun Kerst- en Nieuwjaarswens ingezonden. In deze film delen we alle inzendingen met u!

We danken alvast iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze filmproductie. We hopen van harte dat u kijkt en wensen u het allerbeste voor 2021!

Nicole ramaekers Nieuwjaarsreceptie 1 jan 2020

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken