Ben Bizzie Sportmix

Heeft jouw kind (groep 3 t/m 8) zijn of haar draai bij een sportvereniging nog niet gevonden? Of is er een drempel om naar een reguliere sportvereniging te stappen? Dan is Ben Bizzie Sportmix misschien wel iets voor hem of haar!

Ben Bizzie Sportmix start vanaf 11 maart en is voor kinderen waarvoor sporten binnen een reguliere vereniging niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld omdat ze verlegen zijn, adhd hebben, niet zo’n goede motoriek of conditie of niet goed meekomen in een grote groep. Onder leiding van Sportcoaching4all ervaren ze plezier in het bewegen, elk op hun eigen niveau.

Elke donderdag gaan we aan de slag met activiteiten, zoals trampolinespringen, circuittraining, badminton of basketbal. Elke activiteit is anders! Door het veelzijdig beweegaanbod krijgen kinderen onder leiding van Sportcoaching4all de mogelijkheid om te ontdekken wat ze leuk vinden, welke sport bij ze past en bij welke club of vereniging ze het beste aansluiten. Samen bepalen we hoe lang jij lid blijft van de Ben Bizzie Sportmix.

Alle activiteiten vinden buiten plaats en volgens de geldende coronamaatregelen.

Tijd, locatie en aanmelden

Groep 3 t/m 5: donderdag van 16.30 uur  tot 17.30 uur
Groep 6 t/m 8: donderdag van 17.30 uur  tot 18.30 uur

Locatie:  buiten bij Gymzaal de Kindercirkel in Gulpen

Aanmelden kan (en is verplicht) via het online aanvraagformulier
Vragen? Neem contact op met Anneke, buurtsportcoach van de gemeente Gulpen-Wittem via anneke@negen.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken