Bent u geïnteresseerd in een volkstuin?

Landelijk is de vraag naar volkstuinen de afgelopen jaren gegroeid. Moestuinieren is populair geworden, in het groen zijn is ontspannend en er is meer belangstelling voor duurzaam leven. In de tuin ben je bovendien even weg van alle prikkels en de haast van het dagelijks leven.

Daarom peilt de gemeente graag de interesse onder de bewoners van Gulpen-Wittem. Bent u geïnteresseerd in een volkstuin? Stuur dan een mail naar martin.van.der.venne@Gulpen-Wittem.nl.

Afhankelijk van hoe groot de vraag is onderzoekt de gemeente vervolgens wat er mogelijk is. Op dit moment zijn alle volkstuinen in onze gemeente namelijk bezet. Dat betekent dat er naar nieuwe mogelijkheden gezocht moet worden als we veel meldingen binnen krijgen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken