Reconstructie Klapstraat Wijlre - Denk mee en geef uw mening!

De Klapstraat in Wijlre is toe aan groot onderhoud. Wij willen een aantal verkeersknelpunten aanpakken en de snelheid verlagen naar 30 km/uur. Dit signaal kwam duidelijk naar voren via bewoners van de Klapstraat tijdens informatie-bijeenkomsten over het project “fietsverbinding en watermaatregelen Heuvelland-Parkstad”.

De gemeente stelt geld beschikbaar voor de reconstructie en wil in overleg met omwonenden de plannen voor het ontwerp definitief maken. De eerste plannen voor de nieuwe inrichting van de Klapstraat zijn door de firma RA infra voorbereid. Er ligt nu een schetsontwerp.

Wat vindt u van het schetsontwerp? Deel uw mening!

Het liefst gaan we met u in gesprek of komen we naar u toe om u uitleg te geven over het project, het proces en het schetsontwerp. Maar vanwege de risico’s rondom het coronavirus organiseren wij nu geen fysieke bijeenkomsten. We presenteren de plannen daarom digitaal via een online platform van RA infra. Voordat het schetsontwerp definitief wordt gemaakt, nodigen wij u van harte uit om ze in te zien, uw stem te laten horen en te reageren.

Het schetsontwerp bekijken en/of hierop reageren doet u zo:

1. Ga naar rainfra.nl/project/klapstraat-wijlre (https://www.rainfra.nl/project/klapstraat-wijlre/)
2. Inzien: u kunt op deze pagina de laatste ontwerptekening en visualisaties bekijken
3. Reageer: onderaan de pagina kunt u een reactie geven. Gelieve uw contactgegevens in te vullen in het formulier.

Reageren kan tot uiterlijk dinsdag 27 april 2021. 

Heeft u vragen of wilt u de plannen komen inkijken?

Stuur dan een mail naar de heer Pedro Moonen, afdeling Beleid en Projecten: pedro.moonen@gulpen-wittem.nl 
Wanneer u de plannen fysiek wilt bekijken, kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer: 043 - 8800 778.

Planning

Wij verzamelen de opmerkingen en verwerken ze waar mogelijk en/of nemen contact met u op. In de periode voor de bouwvak worden de plannen definitief gemaakt en vastgesteld. In combinatie en/of in afstemming met de werkzaamheden ‘fietsverbinding Heuvelland-Parkstad’ worden de werkzaamheden op een nader te bepalen moment uitgevoerd.
 

Meer informatie over de fietsverbinding vindt u op de website van de gemeente Voerendaal en Waterschap Limburg

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken