Volgende stap herontwikkeling voormalig Sophianum Nijswiller

Urban Blue, FWP Architectuur en 4THECITY hebben van gemeente Gulpen-Wittem de opdracht gekregen om een visie te ontwikkelen voor de herontwikkeling van het voormalig Sophianum in Nijswiller. Op 4 maart 2021 hebben de partijen hun ideeën gepresenteerd en besproken met bewoners in een druk bezochte digitale bijeenkomst.

In de bijeenkomst bleek, naast enthousiasme voor de ideeën, dat alle betrokkenen vinden dat snelheid geboden is. Daarom doet het College in april een voorstel aan de gemeenteraad voor de volgende stap in de ontwikkeling van de plannen.

Op de website van digitaal dorpsplein 'Hallo Heuvelland' bekijkt u de presentatie

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken