Voorbereidingen nieuwe gemeentegids

Voor de zomer verschijnt er weer een nieuwe gemeentegids in Gulpen-Wittem. De gids wordt gemaakt door FMR producties. Zij werken aan het actualiseren van alle gegevens. Als het nodig is, nemen zij telefonisch of per e-mail contact op met lokale winkeliers, bedrijven of overige instellingen in Gulpen-Wittem die in de gids staan om te controleren of de gegevens nog kloppen en aan te passen waar nodig.

Geef uw wijzigingen op tijd door!

Een oproep aan verenigingen, stichtingen en andere instellingen in Gulpen-Wittem: staat u in de gids? Dan is dit het moment om uw gegevens te controleren. Staat u nog niet in de gids maar wilt u wel vermeld worden? Meld u dan aan.

Het controleren van uw gegevens of aanmelden voor de gids werkt zo:

1. Ga naar www.lokaaltotaal.nl/gulpen-wittem of scan de QR code bij dit bericht.
2. Zoek uw vereniging of stichting op via de zoekfunctie en controleer uw gegevens
3. Wilt u iets wijzigen? Klik dan op het tabblad ‘uw vermelding’ en geef uw wijziging door aan FMR.
Let op: u kunt tot en met zondag 9 mei wijzigingen doorgeven, uitsluitend via de website van FMR.

Fotowedstrijd cover gemeentegids

Voor de nieuwe gemeentegids zijn we op zoek naar de allermooiste foto voor op de cover!

  • De foto moet gemaakt zijn in de gemeente Gulpen-Wittem.
  • Het onderwerp van de foto staat vrij, maar past bij de uitstraling van Gulpen-Wittem en het Cittaslow gedachtengoed. Denk bijvoorbeeld aan ons mooie landschap, onze unieke kerkdorpen en gehuchten of dingen die u ‘typisch Gulpen-Wittem’ vindt.
  • Stuur uw foto in hoge resolutie (minimaal 1MB of 300 DPI) naar voorlichting@gulpen-wittem.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer en op welke locatie u de foto gemaakt heeft.
  • Deelnemen is kosteloos en kan tot en met zondag 9 mei 2021.

Wij nemen uiterlijk woensdag 12 mei persoonlijk contact op met de winnaar. Hij of zij ontvangt een mooi pakket met lokale streekproducten uit Gulpen-Wittem. De mooiste overige ingezonden foto’s krijgen mogelijk een plekje in de binnenkant van de gids.

QR-code gemeentegids

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken