Woning verduurzamen? Woonwijzerwinkel helpt!

Door uw woning te verduurzamen draagt u zelf een steentje bij aan een duurzaam Limburg. En als u energie bespaart, bespaart u ook geld. Sinds woensdag 27 april is de showroom van de WoonWijzerWinkel in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade weer open. Vanzelfsprekend worden daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. In de showroom kunt u een breed scala aan oplossingen voor duurzaam wonen zien en ervaren. Eerst online orienteren? U vindt in de webshop ook het volledige assortiment.

Woonwijzerwinkel

Advies op maat

U kunt bij de WoonWijzerWinkel ook terecht voor advies op maat. WoonWijzerWinkel Limburg is namelijk het officiële Energieloket voor Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal en nu dus ook voor de gemeente Gulpen-Wittem. Heeft u een eigen woning? Dan kunt u bij de WoonWijzerWinkel terecht voor onafhankelijk deskundig advies over de verduurzaming van uw woning. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Wethouder Hendriks probeerde het uit en doet verslag in een video.

Maak een afspraak wanneer het u schikt

Dat kan in de showroom of op afstand? Op de website van de Woonwijzerwinkel vindt u alle mogelijkheden. Al honderden mensen gingen u het afgelopen half jaar voor. Wanneer u wilt helpen de mensen van de Woonwijzerwinkel u ook bij het in de praktijk brengen van de adviezen. Door offertes aan te vragen bij lokale bedrijven en het hele traject te begeleiden. Tot en met de uitvoering.

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Ze kunnen ook helpen met subsidie- en financieringsmogelijkheden. Zo heeft de WoonWijzerWinkel inmiddels al tientallen woningeigenaren geholpen bij het verduurzamen van hun woning.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken