Oproep aan organisatoren van evenementen in Gulpen-Wittem

Elk jaar vinden er in onze gemeente meer dan 150 evenementen plaats. Sommige evenementen zijn heel groot en trekken bezoekers uit het hele land, terwijl andere evenementen juist door en voor de buurt worden georganiseerd. Als gemeente Gulpen-Wittem zijn wij blij met dit brede aanbod en zijn we trots op alle vrijwilligers die deze evenementen mogelijk maken. Evenementen zijn namelijk belangrijk voor onze gemeente. Ze geven kleur en inhoud aan onze cultuur en ze verbinden generaties met elkaar.

Vragenlijst

De gemeente Gulpen-Wittem biedt graag ondersteuning bij de organisatie van een evenement, daar waar mogelijk. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen hebben wij een vragenlijst opgesteld voor organisatoren van evenementen in onze gemeente. De organisaties die bij de gemeente bekend zijn hebben hierover een mail ontvangen. De resultaten worden gebruikt voor de uitwerking van ons nieuwe evenementenbeleid.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken