‘Groene Knoop’ van Eys naar Mechelen

Mensen op een prettige manier kennis laten maken met een eco-vriendelijke collectie!

Op zaterdag 25 september opende loco-burgemeester Jos Hendriks in aanwezigheid van vele dorpsgenoten officieel de ‘Groene Knoop’, de winkel van eigenaresse Astrid Deckers. “Ik stel het zeer op prijs dat de nieuwe plek van de ‘Groene Knoop’ wederom in onze mooie gemeente Gulpen-Wittem is gehuisvest en dat Astrid Deckers in Mechelen verder invulling gaat geven aan haar wensdroom. Met haar eco-vriendelijke collectie is zij een voorbeeld voor anderen en werkt zij mee aan een duurzame toekomst in onze gemeente”, aldus wethouder Hendriks.

Duurzaamheid

Door goede voorbeelden te delen kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo komt die duurzame toekomst een stuk dichterbij! Duurzaamheid is een container begrip. Iedereen verstaat er iets anders onder en dat maakt het werken aan een duurzame toekomst soms moeilijk. Niemand weet precies hoe een duurzame toekomst eruit ziet. Wel kunnen we de goede kant op bewegen!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken