Ontdek het Beleefweekend!

Op 29, 30 en 31 oktober vindt in de drie Cittaslow gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten voor de 11e keer het Beleefweekend plaats. Met activiteiten voor jong tot oud op het gebied van stilte, donkerte, bezinning en mindfulness.

Meer dan 100 activiteiten voor jong en oud

Zo kunt u onder meer bosbaden, in retraite gaan, diverse workshops beleven, ontspannende massages ervaren, yogalessen volgen, mindfulness- en stilte wandelingen maken, bijzondere stilteplekken bezoeken en nog veel meer.

Doe mee en meldt u aan voor één van de 125 verschillende activiteiten. Het complete programma en alle aanbieders vindt u op www.beleefweekend.nl.

Flyer Beleefweekend Heuvelland 2021

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken