Blijf op de hoogte van het project Fietsverbinding en watermaatregelen Heuvelland - Parkstad

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe fietsverbinding tussen het Heuvelland en Parkstad. De fietsverbinding loopt via de Ruilverkavelingsweg van Ubachsberg naar Wijlre en via de Daelsweg van Ubachsberg naar Welten. De werkzaamheden aan de Daelsweg zijn in volle gang.

Met de nieuwe fietsverbinding wordt de weg veiliger en prettiger voor alle weggebruikers. Het tracé wordt opnieuw ingericht. Dat biedt kansen voor de omgeving. Zo wordt er bijvoorbeeld ook rekening gehouden met klimaatverandering en het tegengaan van onder andere wateroverlast. De uitvoering van deze werkzaamheden ligt in handen van Den Ouden Aannemingsbedrijf.

Op de hoogte blijven?

• Kijk op de website van Waterschap Limburg 
• Download de handige App: zoek op ‘BouwApp’
Abonneer u op de maandelijkse nieuwsbrief

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken