Filmboodschap van de burgemeester: “We zijn er helaas nog niet… hou vol”

Burgemeester Nicole Ramaekers vertelt opnieuw in een korte vlog over de impact van het Coronavirus: “De coronacrisis vraagt inmiddels bijna het uiterste van iedereen. De impact van het virus op elk individu is heel verschillend. Dat is onder andere wat deze crisis zo moeilijk maakt.” .. “De maatregelen zijn opnieuw aangescherpt. Er zijn weer meer beperkingen. En dat allemaal nét in deze feestmaand, die voor veel bedrijven grote omzet betekent, en voor velen van ons bij uitstek een maand is om bij elkaar te komen, samen te vieren en familie te ontmoeten.”

videoboodschap burgemeester over coronavirus

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken