Start nieuwe beweeggroep Sportief Wandelen

De gemeente start een pilot voor een nieuwe beweeggroep. Sportief Wandelen is een ideale activiteit voor de 55-plusser die aan zijn of haar fitheid wil werken. Het is voor iedereen geschikt: actief, inactief, kerngezond of met een chronische aandoening. Er wordt doorgestapt, maar we raken niet buiten adem tijdens het wandelen en we forceren niks. U hoeft geen moeilijke technieken te leren en het enige dat u nodig heeft is een paar goede schoenen!
 

Variatie in oefeningen en route

Tijdens een les Sportief Wandelen worden verschillende spierversterkende-, conditie- en evenwichtsoefeningen gedaan. Daardoor kan Sportief Wandelen net zo pittig zijn als een stuk hardlopen. Door de variatie in oefeningen en route is elke les anders. Zeker is dat we wekelijks een uur lang lekker bewegen in de buitenlucht. Na afloop kunt u samen een kopje koffie drinken in het centrum van Gulpen.

Start woensdag 23 maart

De eerste les is op woensdag 23 maart 2022 om 10.00 uur, onder begeleiding van Madeloes Mertens. Startpunt is voor de ingang van het Gulperhoes, aan de Rosstraat 5 in Gulpen. 

Kosten

Deelname is de eerste 2 maanden gratis. Daarna betaalt u €8,- per maand.

Meer informatie

Wilt u één of meerdere keren vrijblijvend meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met Madeloes Mertens via madeloesmertens@live.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken