Vragen over veiligheid? Bezoek de wijkbus!

Loopt u ook wel eens rond met vragen over veiligheid, handhaving, buurtcontroles, preventie of overlast? Heeft u daar zorgen over? Of heeft u behoefte aan een praatje over (een van) deze onderwerpen? Bezoek dan vanaf donderdag 24 maart de wijkbus, een initiatief van Politie Heuvelland en de gemeente Gulpen-Wittem. Het doel is elkaar te ontmoeten en het gemakkelijk te maken om met elkaar te praten over thema’s zoals bijvoorbeeld de veiligheid in uw buurt. Wijkagent Roland Dobbelstein of Remco van Egdom en Boa Karen Maes maken graag kennis met u en staan u graag te woord. De koffie staat klaar!

U bezoekt de wijkbus op de volgende locaties en data:

Datum Locatie
Wekelijks Weekmarkt Gulpen
6 april Weekmarkt Mechelen
15 april Weekmarkt Epen
4 mei Slenaken parkeerplaats bij fanfarezaal Berg en Dal
25 mei Eys parkeerplaats naast de basisschool
8 juni Weekmarkt  Mechelen
17 juni Weekmarkt Epen

politie en boa bij wijkbus

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken