Bezoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Vandaag kreeg Gulpen-Wittem bezoek van de heren Wynand Brants (Hoofd politieke ambtsdragers en weerbaarheid bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en Noud Dumoulin (senior beleidsmedewerker Kabinetszaken). Op het programma stond een kennismaking met Limburg. En speciaal daarvoor reisden zij vandaag naar ’t meest Zuidelijke puntje van Nederland. Burgemeester Nicole Ramaekers gaf een toelichting over de krachtige en unieke eigenschappen van Gulpen-Wittem en het Heuvelland. Maar ook over moeilijke opgaves en uitdagingen die we tegemoet gaan. Waaronder onze ligging aan de landsgrens (en de noodzaak/moeilijkheid van grensoverschrijdende samenwerking) en de levensvatbaarheid van ons kapitaal richting de toekomst; het landschap. Om daar een goed beeld van te krijgen vond er aansluitend een korte rondrit plaats door de gemeente.

werkbezoek ministerie binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties

Foto (v.l.n.r.): Noud Dumoulin (Senior beleidsmedewerker Kabinetszaken), Wynand Brants (Hoofd politieke ambtsdragers en weerbaarheid bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), Jos Kusters (Algemeen Directeur gemeente Gulpen-Wittem), Nicole Ramaekers (Burgemeester). Locatie: Gerardushoeve Epen.

werkbezoek ministerie binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken