Robbert Dautzenberg uit Mechelen ontvangt Koninklijke Onderscheiding

De heer Robbert Dautzenberg uit Mechelen heeft op dinsdag 29 maart tijdens een bijzondere raadsvergadering uit handen van burgemeester Ramaekers een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De heer Dautzenberg nam tijdens deze bijeenkomst tevens afscheid als raadslid van de gemeente Gulpen-Wittem. Hij is 12 jaar volksvertegenwoordiger geweest.

Verdiensten

Op 11 maart 2010 betrad Robbert Dautzenberg op 19 jarige leeftijd voor het eerst de raadzaal van de gemeente Gulpen-Wittem, als lid van fractie Franssen. Sindsdien heeft hij, op een paar jaar na, onderdeel uitgemaakt van de coalitie. Naast zijn rol als raadslid vervulde hij tevens de rol van fractievoorzitter van fractie Franssen en was hij lid van de Auditcommissie, Agendacommissie en Werkgeverscommissie. Als raadslid zette de heer Dautzenberg zijn dossierkennis in voor uiteenlopende onderwerpen, maar vooral voor het sociaal domein en het CPO project Mechelen. Naast de politiek kunnen meerdere verenigingen op steun van de heer Dautzenberg rekenen, waaronder de Welfare foundation Sri Lanka.

Koninklijke onderscheiding voor Robbert Dautzenberg

Fotograaf: Al Rekko

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken