Gulpen-Wittem wint Cittaslow award voor kinderboek

Het boek ‘Citta de slak’ kwam als beste internationale project uit de bus in de categorie Gastvrijheid, Bewustwording en Training. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met inwoners, jong en oud, in Gulpen-Wittem. Kleurrijke tekeningen met herkenbare elementen uit de gemeente spreken bij de lezers van het boek tot de verbeelding. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarvergadering in Orvieto, Italie, waar burgemeester Nicole Ramaekers trots de prijs in ontvangst nam. Meer informatie over Cittaslow, het kinderboek en een overzicht van de verkooppunten vindt u hier

Logo Cittaslow en kinderboek Cittaslow

Foto: Roger Koenders

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken