Terrassencamping Osebos verkozen tot camping met mooiste ligging van Nederland

Campingspecialist ACSI reikte dit jaar voor de allereerste keer de ACSI Awards uit. Maar liefst 50.000 kampeerliefhebbers hebben hun stem uitgebracht op diverse campings in verschillende categorieën.  Camping Osebos kwam als beste uit de bus in de categorie ‘Camping met de mooiste ligging van Nederland’.

De terrassencamping is dan ook gelegen op een rustige plek in het Heuvelland met een weids uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Niet voor niets is de slogan van camping Osebos ‘Kamperen in de dutch mountains’.

Eigenaresse Karin Pinckaers was verrast toen ze hoorde dat camping Osebos genomineerd was voor deze award. ‘Het is volledig vanuit onze gasten ontstaan, als eigenaren hebben wij hier geen inbreng in gehad of aandacht aan besteed. Dat maakt het nog extra bijzonder. Zelf zien we iedere dag hoe mooi deze plek is, maar als het dan ook op deze manier gewaardeerd wordt door onze gasten, is dat toch een extra bevestiging.’

Wethouder feliciteert campingeigenaren met winst award

Wethouder Hendriks bracht op 8 juli een bezoek aan de camping om ze te feliciteren met het winnen van deze award.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken